Servicii

Chiar dacă ai un proiect rezidențial sau comercial iți oferim servicii la cea mai bună calitate

Fiecare piesă de beton realizată manual este unică, chiar dacă este turnată în aceeași matriță. Mobilierul KONCRET este construit cu tehnici de beton armat cu fibră de sticlă care creează beton rezistent, dar ușor, la care adăugăm un produs reciclat care crește și mai mult rezistența, reducând în același timp cantitatea de beton necesară. Materialele folosite sunt destul de verzi comparativ cu majoritatea celorlalte materiale tradiționale de mobilier. 

Poți alege unul din produsele de serie mică ce se găsesc în shop sau să apelezi la serviciul nostru de manufacturare a mobilierului din beton, la comanda, în funcție de necesitățile si configurația arhitectonică a spațiului.

Astfel putem crea blaturi de bucătarie, mese de dining, chiuvete simple sau integrate in blat.

De ce KONCRET?

De ce mobilier din beton? Dacă dorești o alternativă de înaltă calitate la granit și alte materiale obișnuite, veți găsi blaturile din beton alegerea ideală. Rezistența superioară, durabilitatea impresionantă, versatilitatea designului sunt motive pentru care popularitatea betonului continuă să crească. 

Tendința betonului a început în Europa în ultimii ani, o revenire din timpuri mult mai vechi. Recent, și-a făcut renașterea în Australia, având un aspect, funcționalitate și diversitate impresionante.

Și este probabil ca această tendință să fie pe termen lung. De fapt, Vogue a enumerat recent betonul drept una dintre cele mai mari tendințe din 2019 la care trebuie să fii atent. Și asta spune foarte multe. 

Ești interesat? Cumpără din shop!

Scroll to Top