Termeni și condiții

1. Conditii generale

Prezenta sectiune, prin continutul sau, pune la dispozitia dvs. Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.koncret.ro („Regulamentul”). Va rugam sa il parcurgeti cu atentie pentru a preintampina eventuale consecinte nedorite, ce pot fi apreciate de catre dvs. ca avand un impact negativ asupra datelor si/sau informatiilor furnizate catre noi.

Societatea care opereaza site-ul www.koncret.ro este NOOKASHOP SRL, C.I.F: 33967564 inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Prahova cu nr. J29/53/2015, ne vom numi in continuare „KONCRET”.

Programul nostru de asistenta on-line este: Luni-Vineri intre 09:00 si 19.00 si Sambata intre 09:00 si 14:00.

Programul site-ului www.koncret.ro – Non-stop! Ne rezervam dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul site-ului www.koncret.ro, cu sau fara o notificare prealabila, fara a fi raspunzatori fata de utilizatori („Clienti”) sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie in acest sens.

Clientii au acces permanent la termenii si conditiile de utilizare, conform prezentului Regulament, pe care il pot consulta in orice moment. Clientul poate in mod liber si nestingherit naviga pe site, utiliza site-ul, crea cont, plasa comanda.

2. Continutul Site-ului si Termeni de Utilizare

Accesul se face prin accesarea site-ului public www.koncret.ro.

Prin folosirea site-ului mai sus numit, Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile ce decurg din folosirea acestuia. De asemenea, acesta este responsabil pentru orice daune materiale, intelectuale ori electronice sau de orice alta natura produse site-ului, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Prin folosirea site-ului nostru, Clientul accepta in mod expres si fara echivoc termenii si conditiile din prezentul Regulament, in ultima versiune actualizata, care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii comenzii.

Poate comanda online orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, care a implinit 18 ani si/sau persoana juridica, dobandind astfel calitatea de Client. Prin inregistrarea unei comenzi pe site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care KONCRET isi deruleaza operatiunile comerciale.

Clientul poate efectua comenzi pe site-ul www.koncret.ro, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie doar in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului respectiv.

Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Totodata, Clientul consimte ca putem sa il contactam, prin orice mijloc disponibil/agreat de KONCRET, in orice situatie in care este necesara contactarea sa.

KONCRET poate anula comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri: (i) neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online; (ii) invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de KONCRET, in cazul platii online si/sau (iii) datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete si/sau incorecte.

Pentru preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.koncret.ro nu se adauga TVA, în prezent societatea THE CREATIVES ARTIST SRL fiind neplatitoare de TVA., conform legislatiei in vigoare. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. KONCRET va emite catre Client o factura pentru produsele livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

Ne rezervam dreptul de a va transmite factura aferenta comenzii ce contine produsele vandute de KONCRET, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in contul dvs. sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Client in contul sau. In cazul platilor online KONCRET nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, cum ar fi comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Clientului, in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site-ul www.koncret.ro (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii, urmata de orice utilizare in scop comercial, care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a prezentului Regulament.

3. Garantie si renuntarea la produse

Drepturile dvs. sunt prevazute de Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora – republicata si nu sunt afectate in niciun fel de prezentul Regulament. Clientul (persoana fizica) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea in sarcina dvs. sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Produsul cu deficiente va fi reparat gratuit in perioada de 30 zile de la primirea produsului sau de la notificarea prin email, fax sau scrisoare cu confirmare de primire, privind defectiunea produsului. Orice reclamatie va fi insotita de factura si certificat de garantie. Costurile privind deplasarea noastra la domiciliul Clientului vor fi suportate de catre Client. In situatia in care deficienta nu poate fi remediata, produsul se va inlocui sau se va restitui contravaloarea sa.

Fiecare produs comercializat de KONCRET beneficiaza de termenul de garantie de 1 (un) an. Garantia se poate pierde din urmatoarele motive: deteriorarea mecanica provocata prin lovire, expunere excesiva la radiatii solare, expunerea la variatii mari de temperatura, expunerea in mediu cu o umiditate mai mare de 50%, asezarea unor obiecte ude sau fierbinti pe ele ori inundarea, taierea sau zgarierea, frecarea de suprafete abrazive, modificari ale produsului, suportarea unor sarcini mai mari decat cele pentru care au fost fabricate.

Clientul este informat asupra faptului ca, in cazul in care produsele a caror returnare prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice sau, dupa caz, electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, KONCRET isi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată dupa evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza returul in urmatoarele cazuri: (i) Clientul este persoana juridica, situatie in care acesta nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice; (ii) Clientul nu a notificat KONCRET cu privire la retragerea sa, in termenul legal; (iii) Clientul a returnat produse care nu indeplinesc conditiile de calitate pevazute mai sus si/sau care nu sunt insotite de accesoriile apartinand acestora.

Pentru orice categorie de produse sunt strict interzise: folosirea unor obiecte taioase/dure in procedura de dezambalare, curatarea cu substante abrazive sau neindicate pentru specificul fiecarui material in parte, folosirea sau pastrarea produselor in medii umede sau la temperaturi sub 0 grade Celsius, precum si in medii cu variatii mari de temperatura, udarea excesiva a produselor, folosirea produselor in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate.

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Va rugam sa accesati sectiunea – Politica de Confidentialitate KONCRET, care este parte integranta din prezentul Regulament.

5. Dispozitii finale

In limita prevederilor acestui Regulament, KONCRET nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site-ul web din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Site-ul www.koncret.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului web, cu respectarea legislatiei in vigoare. Toate pozele de pe site-ul www.koncret.ro sunt cu titlu de prezentare.

Prezentul Regulament va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana si constituie singurul instrument juridic probant pentru solutionarea eventualelor litigii intre parti. Eventualele litigii aparute intre KONCRET si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul KONCRET.

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Regulamentul este valabil pentru fiecare comanda acceptata de catre KONCRET, iar Clientii vor verifica de fiecare data termenii contractuali valabili si daca ii accepta, plaseaza o noua comanda.

6. Reclamatii si sesizari

Pentru sesizari sau reclamatii legate de produsele achizitionate, Clientii au la dispozitie formularul de sesizari din cadrul site-ului: www.koncret.ro. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

KONCRET nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre KONCRET a oricareia dintre obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora. Prin crearea si utilizarea contului, Clientul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.

Orice incercare de a accesa datele personale ale Clientilor sau de a modifica continutul site-ului www.koncret.ro sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul nostru va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va putea pune in miscare cercetarea penala.

Continuând navigarea în site, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Politica de confidențialitate

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close